Deel uw ervaring!

Leuk dat u interesse toont in ons gastenboek! Op deze pagina kunt u zien wat anderen van hun training bij SamScool vonden. Ook is het mogelijk om zelf uw eigen ervaring te delen.

Deel uw ervaring met SamScool

 
 
 
 
 
 
 
Wat leuk dat u uw ervaring wil delen! Alvast bedankt. Wij waarborgen uw privacy. Uw e-mailadres wordt dan ook niet gepubliceerd of gedeeld. Alle velden (*) zijn verplicht.
Hakima
Ik vroeg mijn dochter naar haar ervaring bij Sam Scool. Kort samengevat zei ze: we hebben aandacht gekregen voor zaken die ik op school niet of nog heb gehad. Samira legt alles op zeer prettige manier uit dat ik het veel beter begrijp. Ze heeft het gevoel dat ze nu gegroeid is en het geen ze geleerd heeft beter kan toepassen zoals: samenvatten, woordraadstrategieen, signaalwoorden, voorspellen. Diverse theorieën die zij nu beter inzet om teksten beter te begrijpen. Zij is ook gegroeid in haar zelfvertrouwen!!!!!! Bedankt Samira!! Als ouders valt het niet altijd mee om je kennis over te dragen op je kinderen. Soms moet je dit aan anderen overlaten. Dus voor mij is Sam Scool een aanrader voor elke ouder zij zijn of haar kind vooruit wil helpen. Samira koppelt na elke les terug wat te hebben behandeld om de ouders te betrekken bij het leerproces van hun kinderen. Kortom Samira je bent een topper! Ga zo door met Sam Scool. Ik weet je te vinden voor mijn zoontje als hij wat ouder is. Hi hi. Groet, Hakima
Admin-antwoord door: Samira
Hoi, Heel veel succes met Tesniem op het VO en bedankt voor jullie uitgebreide reactiel Groetjes Samira

Scroll Up