Deel uw ervaring!

Leuk dat u interesse toont in ons gastenboek! Op deze pagina kunt u zien wat anderen van hun training bij SamScool vonden. Ook is het mogelijk om zelf uw eigen ervaring te delen.

Deel uw ervaring met SamScool

 
 
 
 
 
 
 
Wat leuk dat u uw ervaring wil delen! Alvast bedankt. Wij waarborgen uw privacy. Uw e-mailadres wordt dan ook niet gepubliceerd of gedeeld. Alle velden (*) zijn verplicht.
5 berichten.
Samira
De bijlessen van Sam scool zijn echt een aanrader. Ilias had moeite met begrijpend lezen maar sinds hij bijles heeft gehad van Samira, haalt hij veel betere resultaten en heeft hij meer zelfvertrouwen omdat hij het nu snapt. Samira is altijd vrolijk en Ilias gaat met veel plezier naar haar lessen!
Rami
Ik ben super blij met Samira. Rami scoorde slecht op begrijpend lezen. Sinds hij de lessen bij Samira heeft gehad haalt hij hoge cijfers. Ik hoop dat hij na de zomer weer deel gaat nemen in groep 8.
Admin-antwoord door: Samira
Hoi, hij is natuurlijk welkom! Bedankt voor je reactie. Samira
Aya
Geachte heer/mevrouw,

Ik wil laten weten dat het zeer leerzaam is, ik adviseer elke moeder het te doen voor haar kind. Daarnaast geeft ze alle aandacht die nodig is voor het kind als voor de ouder. 👍👍😍🤗
Admin-antwoord door: Samira
Hoi Zohra, bedankt voor je reactie, we zullen elkaar nog veel zien :). Groetjes, Samira
Hakima
Ik vroeg mijn dochter naar haar ervaring bij Sam Scool. Kort samengevat zei ze: we hebben aandacht gekregen voor zaken die ik op school niet of nog heb gehad. Samira legt alles op zeer prettige manier uit dat ik het veel beter begrijp. Ze heeft het gevoel dat ze nu gegroeid is en het geen ze geleerd heeft beter kan toepassen zoals: samenvatten, woordraadstrategieen, signaalwoorden, voorspellen. Diverse theorieën die zij nu beter inzet om teksten beter te begrijpen. Zij is ook gegroeid in haar zelfvertrouwen!!!!!! Bedankt Samira!! Als ouders valt het niet altijd mee om je kennis over te dragen op je kinderen. Soms moet je dit aan anderen overlaten. Dus voor mij is Sam Scool een aanrader voor elke ouder zij zijn of haar kind vooruit wil helpen. Samira koppelt na elke les terug wat te hebben behandeld om de ouders te betrekken bij het leerproces van hun kinderen. Kortom Samira je bent een topper! Ga zo door met Sam Scool. Ik weet je te vinden voor mijn zoontje als hij wat ouder is. Hi hi. Groet, Hakima
Admin-antwoord door: Samira
Hoi, Heel veel succes met Tesniem op het VO en bedankt voor jullie uitgebreide reactiel Groetjes Samira
Bilal
Bilal gaat met plezier naar de begrijpend lezen lessen van Samira. Hij vindt dat ze veel dingen beter uit legt en hij vindt haar tips heel handig. Samira is enthousiast en straalt zowel naar de ouders als de kinderen uit dat ze de kinderen echt iets wil leren. Wij zijn zeer tevreden en willen zeker blijven komen.
Admin-antwoord door: Samira
Bedankt Fatima voor je reactie! Je bent de eerste :). Groetjes, Samira

Scroll Up